Προϊόντα για στον καφέ (526)

Τσάι Ηρεμία

Τσάι Ηρεμία

Απαλές αρώματα από φρουτώδη κρέμα και βανίλια, αυτό είναι που πετυχαίνει θαυμάσια το πράσινο τσάι Sencha και το λευκό τσάι. Τα άνθη του τσαγιού, οι όμορφες ασημένιες πέρλες και τα άνθη γιασεμιού προσδίδουν στα φύλλα του τσαγιού μια εκπληκτική γλυκύτητα. Οι φέτες φράουλας προσθέτουν μια πινελιά ξινής χρωματικής αντίθεσης. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 2 έως 3 λεπτά
ESPRO Bloom Pour Over

ESPRO Bloom Pour Over

ESPRO Bloom Pour Over
MOGIANA Βραζιλία

MOGIANA Βραζιλία

Ένα βραζιλιάνικο προφίλ που αποτυπώνει την πιο κλασική ουσία του terroir. Η Mogiana είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή που μας προσφέρει μια κούπα που εκφράζει φουντούκι, εσπεριδοειδή οξύτητα και βαρύ σώμα.
SENSEO DOUX *40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO DOUX *40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

40 πακέτα x 10 μονάδες ανά παλέτα EAN: 3228470065252
Έγχυση Κόκκινων Φρούτων

Έγχυση Κόκκινων Φρούτων

Μια νόστιμη μίξη από μούρα elder, άνθη ιβίσκου, κομμάτια μήλου, μαύρες σταφίδες, ολόκληρες βατόμουρες, κομμάτια φράουλας, κομμάτια σμέουρου και φύλλα άγριας φράουλας. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΒΑΠΤΙΣΗΣ: 5 έως 12 λεπτά
DECAF Nicaragua

DECAF Nicaragua

DECAF Nicaragua
ΕΝΥΔΡΩΣΗ Mama

ΕΝΥΔΡΩΣΗ Mama

Μη διστάσετε να μας ζητήσετε σπιτικές μίξεις για να μαλακώσετε τη γεύση στην κούπα. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 10 έως 15 λεπτά
HARIO Cold Brew

HARIO Cold Brew

HARIO Cold Brew
HARIO Dripper V60

HARIO Dripper V60

HARIO Dripper V60
TASSIMO L'OR XL ΚΛΑΣΙΚΟ 16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ 136 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ

TASSIMO L'OR XL ΚΛΑΣΙΚΟ 16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ 136 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ

90 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000366509
CHIKMAGALUR Ινδία

CHIKMAGALUR Ινδία

CHIKMAGALUR Ινδία
ΕΝΥΔΡΩΣΗ Ενέργεια

ΕΝΥΔΡΩΣΗ Ενέργεια

Αλλοτε, η μοσχοκάρυδος ήταν απίστευτα ακριβή, αλλά σήμερα βρίσκεται σε όλα τα ράφια μπαχαρικών. Ο "μακίς", ή μάζα, είναι η κοκκινωπή περιτύλιξη του καρπού του μοσχοκαρυδιά και πήρε το όνομά του επειδή αρχικά συγχέονταν με το αποξηραμένο άνθος της μοσχοκαρυδιάς. Η λεπτή και αρωματική γεύση του είναι πιο γλυκιά από αυτή της μοσχοκάρυδου και, όπως η ρίζα κουρκουμά, είναι χαρακτηριστικό των διδασκαλιών και της κουζίνας της άγιουρβέδα. Η σύνθεσή μας από κομμάτια τζίντζερ, ρίζα γλυκόριζας, κομμάτια κανέλας, λεμονόχορτο, ολόκληρες κάρδες, φέτες κουρκουμά και μακίς σας εξασφαλίζει ενέργεια και ευεξία. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100°C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
SENSEO ΚΛΑΣΙΚΟ X40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO ΚΛΑΣΙΚΟ X40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

40 πακέτα x 10 UVC ανά παλέτα EAN: 3228470065177
L'OR CLASSIQUE 25 STICKS 45g

L'OR CLASSIQUE 25 STICKS 45g

70 πακέτα x 16 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000673256
TASSIMO L'OR LONG CLASSIQUE X16D

TASSIMO L'OR LONG CLASSIQUE X16D

90 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000539798
L'OR CLASSIQUE 80 STICKS 144g

L'OR CLASSIQUE 80 STICKS 144g

50 πακέτα x 8 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000673225
SENSEO CORSE X54 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO CORSE X54 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

32 πακέτα x 10 μονάδες ανά παλέτα EAN: 3228470065450
L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ RISTRETTO X50

L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ RISTRETTO X50

72 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000705032
L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ SPLENDID X50

L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ SPLENDID X50

72 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000705162
KAFFA Αιθιοπία

KAFFA Αιθιοπία

Αυτός ο καφές προέρχεται από την φάρμα Tega & Tula Specialty Coffee Farm, που ιδρύθηκε το 2000 από τον Ahadu Woubhset. Οι Tega & Tula είναι στην πραγματικότητα δύο γειτονικές φάρμες, ονόματι από τα δύο γειτονικά χωριά Tega και Tula, που βρίσκονται στο Woreda, ή διαμέρισμα, του Gibo, στην Kaffa, στην Αιθιοπία. Η συνολική έκταση της φάρμας είναι 500 εκτάρια, με σχεδόν 400 εκτάρια φυτεμένα με καφέ. Η φάρμα είναι πιστοποιημένη βιολογική και παράγει τόσο πλυμένους καφέδες όσο και φυσικούς καφέδες. Ο Ahadu είναι ένας επιχειρηματίας και ιδρυτικό μέλος της διοικητικής ομάδας του Ethiopian Commodity Exchange. Το 2000, αποχώρησε από την ECE και αποφάσισε να επενδύσει ο ίδιος σε μια φάρμα για να παράγει αποκλειστικά καφέ ειδικότητας. Βρήκε το τέλειο μέρος, που βρίσκεται στην διάσημη περιοχή της Kaffa, που θεωρείται η απόλυτη κοιτίδα του καφέ Arabica. Αποφάσισε να ξεκινήσει μια επιχείρηση που θα διατηρούσε την φυσική ομορφιά της περιοχής, θα υποστήριζε την τοπική κοινότητα και φυσικά θα παρήγαγε φανταστικούς καφέδες. ΒΟΤΑΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ: 74165, 74110 ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 1830–1870 μ.α.λ.
YIRGACHEFFE Αιθιοπία

YIRGACHEFFE Αιθιοπία

Οι μέθοδοι γεωργίας στην περιοχή παραμένουν σε μεγάλο βαθμό παραδοσιακοί. Οι αγρότες του Γιργκατσέφε συνήθως καλλιεργούν τους καφέδες τους σε συνδυασμό με άλλες καλλιέργειες τροφίμων. Αυτή η μέθοδος είναι κοινή μεταξύ των μικρών παραγωγών, καθώς μεγιστοποιεί τη χρήση της γης και παρέχει τροφή για τις οικογένειές τους. Εκτός από το ότι παραμένουν παραδοσιακά συνδυασμένοι, οι περισσότερες φάρμες είναι επίσης οργανικές εκ των προτέρων. Οι αγρότες στο Γιργκατσέφε συνήθως χρησιμοποιούν πολύ λίγα - αν όχι καθόλου - λιπάσματα ή φυτοφάρμακα. Οι περισσότερες εργασίες στη φάρμα γίνονται χειρονακτικά από την άμεση οικογένεια. Για να εκμεταλλευτούν το υπέροχο κλίμα, ο σταθμός παρέχει εκπαίδευση για να βοηθήσει τους αγρότες να παράγουν καλύτερης ποιότητας κεράσια. Η εκπαίδευση επικεντρώνεται σε διαδικασίες συγκομιδής και μεταφοράς κερασιών. Οι αγρότες επιλέγουν προσεκτικά τα κεράσια με το χέρι και τα παραδίδουν στον σταθμό πλυσίματος. Κατά την παραλαβή, οι υπάλληλοι διαχωρίζουν χειροκίνητα τα εισερχόμενα κεράσια για να αφαιρέσουν τυχόν άγουρα ή υπερώριμα ή κατεστραμμένα κεράσια. ΥΨΟΜΕΤΡΟ: 2100-2300 μ.α.λ.
ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ Σκωτσέζικο τσάι για πρωινό

ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΙ Σκωτσέζικο τσάι για πρωινό

Αρχικά, αυτά τα μείγματα δημιουργήθηκαν ειδικά για το γλυκό νερό της Σκωτίας. Η αλληλεπίδραση των "Brocken Teas" που έχουν επιλεγεί προσεκτικά, καλλιεργούνται βιολογικά και προέρχονται από το Assam, την αφρικανική ήπειρο και τα υψίπεδα της Βόρειας Ινδίας, προσδίδει σε αυτό το μείγμα έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Για τον γνώστη του τσαγιού, κάθε μεμονωμένη προέλευση μιλά από μόνη της, αλλά αυτός ο συνδυασμός αναπτύσσει μια πραγματικά μοναδική γευστική αντίληψη μετά την έγχυση. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΧΥΣΗΣ: 3 έως 5 λεπτά
BIALETTI Καφετιέρα Moka

BIALETTI Καφετιέρα Moka

BIALETTI Μόκα Καφετιέρα
Ζάχαρη

Ζάχαρη

Η ζάχαρη είναι μια γλυκιά και κρυσταλλική ουσία που αποκτάται κυρίως από την ζαχαροκάλαμο και τη ζαχαρότευτλο. Χημικά, η ζάχαρη αποτελείται από σακχαρόζη, ένα μόριο που σχηματίζεται από τον συνδυασμό ενός μορίου γλυκόζης και ενός μορίου φρουκτόζης. Η ζάχαρη χρησιμοποιείται ευρέως ως γλυκαντική ουσία σε τρόφιμα και ποτά, καθώς και σε διάφορες μαγειρικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
Καφέ Ζάχαρη

Καφέ Ζάχαρη

Η καστανή ζάχαρη είναι μια ποικιλία ζάχαρης που περιέχει μια ορισμένη ποσότητα μελάσας, η οποία της δίνει το καστανό χρώμα και τη χαρακτηριστική γεύση της. Μπορεί να παραχθεί με δύο κύριους τρόπους: προσθέτοντας μελάσα στη λευκή επεξεργασμένη ζάχαρη ή λιγότερο επεξεργάζοντας τη ζάχαρη ώστε να διατηρήσει ένα μέρος της φυσικής της μελάσας.
CHEMEX Λευκό Φίλτρο Χάρτου

CHEMEX Λευκό Φίλτρο Χάρτου

CHEMEX Λευκό Φίλτρο Χαρτιού
Φίλτρα HARIO V60

Φίλτρα HARIO V60

Φίλτρα HARIO V60
Αραβική γόμα

Αραβική γόμα

Η αραβική κόλλα, γνωστή επίσης ως κόλλα ακακίας, είναι μια φυσική ρητίνη που εξάγεται από τους κορμούς και τα κλαδιά δέντρων του γένους Acacia, κυρίως από την Acacia senegal και την Acacia seyal. Χρησιμοποιούμενη εδώ και χιλιάδες χρόνια, η αραβική κόλλα εκτιμάται για τις παχύρρευστες, γαλακτωματοποιητικές και σταθεροποιητικές της ιδιότητες σε διάφορους τομείς, όπως η βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών.
BARATZA Sette Μύλος Καφέ

BARATZA Sette Μύλος Καφέ

BARATZA Sette Μύλος καφέ
Λευκό Τσάι Yunnan Κίνα Μεγάλη Εφεδρεία

Λευκό Τσάι Yunnan Κίνα Μεγάλη Εφεδρεία

Αυτά τα φύλλα εξαιρέσεων καλλιεργούνται σε υψόμετρα από 1.300 έως 2.000 μέτρα και σε θερμοκρασίες μεταξύ 12 και 23 °C. Τα μεγάλα, ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα, με την υψηλή αναλογία ασημένιων άκρων, αναπτύσσουν στην κούπα ένα γλυκό, λεπτό και ταυτόχρονα φρουτώδες άρωμα. Το εκχυλισμένο φύλλο έχει μια ανθώδη οσμή. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 75° έως 80° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ: 1 έως 3 λεπτά